Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Altierre en Sirqul kondigen strategische samenwerking aan

Datum nieuwsfeit: 17-04-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Altierre en Sirqul kondigen strategische samenwerking aan om klanten te helpen bij vinden van artikelen in winkels

SAN JOSE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- 20180417 --

Altierre Corp. en Sirqul hebben vandaag een wereldwijde strategische samenwerking aangekondigd op het Retail World Congress in Madrid. De samenwerking brengt het toonaangevende Internet of Things (IoT)-platform van Altierre samen met Sirqel’s IoT-platform en locatie-gebaseerde Edysen-technologie om retailers een slimme, efficiënte oplossing te bieden voor het vinden van artikelen in hun winkels, wat ook handig is voor klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180417006510/nl/

Technology from Altierre and Sirqul can help shoppers locate items in-store and direct them to compl ...

Technology from Altierre and Sirqul can help shoppers locate items in-store and direct them to complementary and promotional products (Photo: Business Wire)

Door Altierre’s draadloze IoT-platform in de winkel en ESL’s te combineren met Sirqel’s gepatenteerde Edysen locatie-intelligentie en IoT-platform, kunnen retailers nu de winkelervaring veranderen en geïndividualiseerde promotie-aanbiedingen aanbieden aan klanten op basis van hun exacte locatie, inzichten in hun gedrag en aankoopgeschiedenis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180417006510/nl/

CONTACT:
The Blueshirt Group (for Altierre)
Jeff Fox, 415-828-8298

jeff@blueshirtgroup.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie