Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

GSMA lanceert wereldwijd mobiel geld certificeringsregeling

Datum nieuwsfeit: 13-04-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

GSMA lanceert wereldwijd mobiel geld certificeringsregeling

Orange Côte d’Ivoire, Safaricom (Kenya), Telenor Microfinance Bank Ltd. (Easypaisa Pakistan), Tigo Tanzania (Millicom Group) en Vodacom Tanzania zijn de eerste mobiele geld aanbieders die gecertificeerd worden.

ABIDJAN, Côte d’Ivoire--(BUSINESS WIRE)-- 20180413 --

Op de Mobile 360 – West Afrika evenement, de GSMA heeft de lancering aangekondigd van de GSMA mobiel geld certificatie, een wereldwijde regeling voor mobiel geld aanbieders om veiligere, transparantere en veerkrachtigere financiële diensten aan te bieden aan miljoenen mobiel geld gebruikers over de hele wereld. De certificatie is gebaseerd op een onafhankelijke beoordeling van het vermogen van een mobiel geld aanbieder om veilige en betrouwbare diensten af te leveren, om de rechten van gebruikers te beschermen en om witwassen en het financieren van terrorisme tegen te gaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180412006504/nl/

CONTACT:
For the GSMA
Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com
or
David Ntwampe Maila
+ 27 72 015 4702
dmaila@webershandwick.com
or
GSMA Press Office

pressoffice@gsma.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie