Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

The Geneva Association: lekken in verzekeringsbescherming in cyber- ..

Datum nieuwsfeit: 09-04-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

The Geneva Association: lekken in verzekeringsbescherming in cyber- en gezondheidszorg zijn acuter dan natuurrampen

ZURICH--(BUSINESS WIRE)-- 20180409 --

De hiaten in de verzekeringsbescherming in de gezondheidszorg en cyberrisico’s zijn niet voldoende onderzocht, ook al zijn hun respectieve beschermingstekorten dramatischer dan bij natuurrampen, komt voort uit het onderzoek ‘Understanding and Addressing Global Insurance Protection Gaps‘, dat vandaag is vrijgegeven door The Geneva Association.

Het rapport benadrukt dat het gat in de cyberbescherming (d.w.z. het aandeel niet-verzekerde verliezen in totale verliezen) onder verschillende scenario’s wordt geschat op ongeveer 90 procent. Dat komt neer op 0,5 procent van het bruto binnenlands product (bbp) van de wereld, terwijl de kloof in de bescherming van de gezondheidszorg, met hulp van contante uitgaven (d.w.z. het deel van de uitgaven dat een verzekerde rechtstreeks aan de zorgaanbieder moet betalen, zonder vergoeding naar een derde partij gaat) als een proxy, bedraagt ongeveer 2 procent van het BBP van de wereld. Daarentegen vertegenwoordigt de kloof van de natuurampenbescherming, hoewel nog steeds groot, ongeveer 0,2% van het wereldwijde BBP.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180409005861/nl/

CONTACT:
The Geneva Association
Daniel Perez-Whitaker
Director of Communications
+41-44-200-4906
daniel_perezwhitaker@genevaassociation.org
of
Isabel Barratt
Communications Manager
+41-44-200-4996

isabel_barratt@genevaassociation.org

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie