Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Enschede cultureel op de kaart met internationaal BIG BANG festival

Enschede cultureel op de kaart met internationaal BIG BANG festival


Een avontuurlijk muzikaal festival met een verscheidenheid aan concerten, workshops en muzikale belevenissen voor iedereen vanaf vier jaar.

ENSCHEDE, 20180319 -- Op zaterdag 7 en zondag 8 april veranderen het Muziekcentrum Enschede en De Kleine Willem in een muzikaal labyrint met de komst van het internationale met een EFFE Award bekroonde BIG BANG Festival voor een jong publiek vanaf vier jaar. Enschede staat met de terugkeer van het BIG BANG festival in het rijtje van grote Europese steden als Antwerpen, Brussel, Lissabon, Sevilla, Athene, Hamburg, Gent, Stavanger en Lille waar het festival ook staat. Het jaarlijks terugkerende avontuurlijk, muzikale festival wat ieder jaar opnieuw verrast voor iedereen vanaf vier jaar.

[Poster Big Bang Festival in Enschede]

Het BIG BANG festival is een geweldig festival met een verscheidenheid aan concerten, workshops en muzikale installaties voor een jong publiek. De tweede Nederlandse editie van het internationale festival komt naar Enschede op zaterdag 7 en zondag 8 april. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede organiseert in samenwerking met Zonzo Compagnie de tweede coproductie van het BIG BANG festival in Nederland. Het jonge publiek wordt getrakteerd op een zeer gevarieerd muzikaal programma met concerten, workshops en muzikale installaties.

Jaarlijks vinden 40.000 kinderen en hun familie de weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en theaterwereld. Enschede maakt furore en staat stevig cultureel op de kaart met de organisatie van dit bruisende festival.

Willem Wilminkprijs van het Beste Kinderlied Een vast terugkerend onderdeel tijdens het festival is de uitreiking van de prestigieuze prijs, de Willem Wilminkprijs van het Beste Kinderlied. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het BIG BANG festival in De Kleine Willem op zaterdag 7 april om 19:00 tijdens een gezellige, vrolijke en feestelijke theatervoorstelling voor jong en oud.

Voorstellingen & activiteiten van het BIG BANG festival Het festival bestaat uit 12 verschillende activiteiten. In het Muziekcentrum Enschede worden de voorstellingen en activiteiten georganiseerd. Onder de deelnemers en artiesten van het festival zijn: Zonzo compagnie, Kaliber Kunstenschool, Met-X, Sonsdetoile, Stichting Logos en Grandet Douglas. Bezoekers worden uitgedaagd om muziek te maken met hun lichaam, te springen op live muziek en meer. Voor meer informatie over het festival: https://www.wilminktheater.nl/bigbangNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie