Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Benelux Life Run-Off SCS rondt overname ABN AMRO Life Capital af

Datum nieuwsfeit: 29-03-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Acathia Capital: Benelux Life Run-Off SCS rondt overname van ABN AMRO Life Capital België af

LUXEMBURG--(BUSINESS WIRE)-- 20180329 --

Benelux Life Run-Off SCS heeft vandaag de afronding aangekondigd van de overname van ABN AMRO Life Capital Belgium NV (“AALCB”), de Belgische levensverzekeringsdochter van ABN AMRO, na ontvangst van de relevante goedkeuringen.

Benelux Life Run-Off SCS werd opgericht door Acathia Capital als het eerste run-off platform voor levensverzekeringsmaatschappijen en levensverzekeringsportefeuilles in België, waarbij AALCB de eerste acquisitie was.

Monument Re heeft als enige investeerder het volledige eigendomsrecht van de Benelux Life Run-Off SCS en AALCB om het potentieel van het bedrijf op de Belgische markt verder te ontsluiten. AALCB wordt hernoemd naar Monument Assurance Belgium N.V.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180329005408/nl/

CONTACT:
Acathia Capital
Theda Hohn
E-Mail: theda.hohn@acathia.com

Phone: +49 69 742225 70

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie