Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Business Wire deelt specialistische kennis over Communicatie 4.0 op ..

Datum nieuwsfeit: 07-03-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Business Wire deelt specialistische kennis over Communicatie 4.0 op Future Convention

FRANKFURT AM MAIN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20180307 --

Business Wire, internationaal leider in distributie van persberichten, heeft wederom een media-evenement georganiseerd op de Future Convention. Business Wire nam met partners als Volkswagen AG deel aan het evenement als officiële sponsor en mediapartner. Meer dan 500 bezoekers ervoeren op de conventie uit eerste hand digitalisering, communicatietechnologie en innovatie, inclusief talrijke fora en keynotes. Business Wire sloot aan op het toekomstgerichte karakter van de Future Convention met het panelgesprek “Public Relations in the Age of Communication 4.0, and on the topic of whether women might be better communicators”. Christine Riedmann-Streitz (oprichter van MarkenFactory, marketingexpert en auteur) leidde het gesprek tussen specialisten van beroemde bedrijven, waarin ze hun kennis deelden met het publiek. Het volledige gesprek is terug te zien op het YouTube-kanaal van Business Wire.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180307006000/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180307006000/nl/

CONTACT:
Business Wire
Seval Dogan
Tel.: +49 69 91 50 66 0

e-mail: Germany@BusinessWire.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie