Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Nieuw Snor-boek: Limonade, alcoholvrije drankjes voor volwassenen

Nieuw Snor-boek: Limonade, alcoholvrije drankjes voor volwassenen


UTRECHT, 20180223 -- Iedereen weet inmiddels dat je beter niet elke dag een glas wijn kunt drinken. Maar wat drink je dan als de zon schijnt of het regent en je (n)iets te vieren hebt? Arno en Mireille van Elst weten het. Zij bundelden 50 recepten voor bijzondere alcoholvrije drankjes, speciaal voor volwassenen. Het boek Limonade verschijnt 21 maart bij Uitgeverij Snor.

[boekomslag] Volwassen alternatief
Veel mensen drinken bewust minder alcohol, maar dat gaat soms ook vervelen. In hun werk als cateraar bij hun bedrijf The Holy Kauw Company kregen Arno en Mireille van Elst steeds vaker de vraag of ze voor feestjes bijzondere drankjes zonder alcohol konden schenken. Een volwassen alternatief voor een glas wijn of een cocktail met alcohol.

In dit stoere boek bundelden de auteurs hun succesrecepten, en verzonnen ze er een heleboel nieuwe bij, zoals de ‘Liquid Sushi Shot’. Mireille: ‘Wij zijn al jaar en dag enorme sushi liefhebbers en deze liefde wilde we graag vangen in een alcoholvrij drankje. Dat is uiteindelijk het 'Liquid Sushi Shot' geworden. Een pittig shotje met de hartige smaken van zeewier, komkommer en soja met een tintelende nasmaak van wasabi. Een verrassend en bijzonder drankje.’

Sparkling Rose on the Rocks
Het boek is onderverdeeld in zes hoofdstukken, een smaak per hoofdstuk: zoet, zuur, bitter, hartig en kruidig. Het eerste hoofdstuk behandelt de basis van de alcoholvrije drankjes: het maken van basissiropen. In de hoofdstukken vind je recepten voor mocktails, ijsthee, limonade en shrubs in de diverse smaken. De drankjes hebben aanstekelijke namen, van One in a melon (met druiven en meloen) en Sparkling Rose on the Rocks (een rozenlimonade) tot Irish Cream en Devil’s Spirit (rode peper, gember en limoen). Daarnaast staan er diverse ijsblokjes recepten in om in je drankjes te serveren: ijsbloemen en ijsspiezen bijvoorbeeld.

De drankjes in het boek zijn prachtig (analoog) gefotografeerd door Hanke Arkenbout. De vormgeving is van Studio 100 Procent.

Over de makers
Arno en Mireille van Elst vormen samen The Holy Kauw Company, een eigenzinnig cateringbedrijf dat op locatie kookt en serveert, en foodfotografie en receptontwikkeling doet. Hanke Arkenbout is fotograaf, zij fotografeert uitsluitend analoog. Studio 100 Procent is een studio voor vormgeving uit Naarden die veel van de boeken van Uitgeverij Snor maakt. Uitgeverij Snor uit Utrecht is een zelfstandige uitgeverij die boeken maakt die leuk zijn om te krijgen én te geven.

Titelinformatie
Titel: Limonade
Auteur: Arno en Mireille van Elst
Vormgeving: Studio 100 Procent
Fotografie: Hanke Arkenbout
Formaat: 170 x 215 mm
Prijs: €16,99
Uitvoering: Softcover met flappen, koperfolie en UV-spot op cover
Aantal pagina’s: 144
ISBN: 978-94-6314-042-3
Verschijnt: 21 Maart 2018Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie